Alla dessa smycken – vad ska man köpa?

Idag är utbudet av smycken väldigt stort och det finns massor att välja bland. Därför kan det vara svårt att veta vilket smycke som är värt att köpa. Vidare i inlägget kan du läsa mer om vilka smycken som är trendiga just nu och vart du kan få tag på dem.

Klassiska smycken

Vill du vara säker på att det smycke du köper kommer att fungera till olika outfits även flera år framåt ska du skaffa ett klassiskt smycke. Enkla smycken av guld och silver med enkla och fina detaljer är det som alltid kommer att vara ett säkert kort. Det är till exempel fint att bära tunna kedjor med enstaka berlocker eller utsmyckningar. Sedan kan du välja ett smycke som får dig att sticka ut i mängden genom att bära en tjockare kedja.

Köp nya smycken

Vill du köpa nya smycken kan du hitta ett bra utbud hos Drakenberg Sjölin. Där finns allt från klassiska och eleganta smycken till smycken med en modern prägel. Det är till exempel moderiktigt att bära smycken som har detaljer av knutar. Ett exempel på en klassiker som gjort comeback de senaste åren är smycken med pärlor.