Olika stilar med hjälp av smycken

En outfit är inte komplett utan sina smycken. Och när det kommer till smyckena finns det flera vägar att gå.

Den stilrena

Den stil som uppskattas av många. Den funkar lika bra till vardags som till fest. Här kan man lätt lägga mer fokus på kläderna och låta smyckena vara små accenter istället för att dra till sig fullt fokus.Ett smalt silver- eller guldhalsband, ett par diskreta örhängen utan juveler eller möjligen ett litet armband kan lyfta en enkel outfit eller framhäva färgerna i kläderna.

Den synliga

Vi väljer ordet ”synliga” istället för ”skrikigt” eftersom det handlar inte om att chocka människor med sina smycken. Det är en stil där du har tydliga accessoarer som är värda att visa upp. Det kan handla om en rosa handväska, ett stort halsband med vackra detaljer eller ett smycke som skiljer sig i form eller nyans från resten av din outfit.Denna typ passar ypperligt för utekvällar, fina middagar och för dig som har en utåtriktad klädstil.

Den kontrasterande

Om du gillar att skapa kontraster kan du skapa mycket med accessoarer och kläder. Till en mjuk linneskjorta kan du ha ett styvt silverarmband eller varför inte svart läder. Eller så gör klär du dig i turkosa smycken med en svart klänning för att skapa en tydlig kontrast mellan materialen.Denna stil kan du göra mer eller mindre uppenbar vilket gör att den passar i flera sammanhang.