Vad är Bralette och när ska man använda det?

För många kan en BH vara ett plagg du inte njuter av att använda. Det trycker in på fel ställen och du känner hela tiden av att du har på dig en BH. Lösningen kan vara en bralette. Det är en BH men utan bygel så du slipper trycket under brösten. 

Bralette, den stora trenden

Det är många som har gått över från den klassiska bygel BH:n till ett mer avslappnat alternativ, nämligen braletten. Idag hittar du den i många olika färger och material. Du kan välja en med mer spets eller om du föredrar en sportigare modell finns det också. Även om det kan kännas lite vågat att gå över till en bralette kommer du garanterat inte att ångra dig.

Vilken storlek du har på dina bröst spelar egentligen ingen större roll om du är intresserad av att köpa en bralette. Det här plagget kommer nämligen även i större storlekar och passar därmed även dig med lite större bröst. För att hitta rätt storlek kan det vara bra att be om hjälp. Vi byter storlek många gånger under livets gång och för att ha en mer bekväm vardag är det viktigt att ha rätt storlek.