Passa på att skaffa sommarens mode

Sommaren varar ju inte för evigt, hur mycket vi än skulle önska det. Och har du ännu inte passat på att införskaffa något nytt och riktigt somrigt är det absolut på tiden att du gör detta. För rätt var det är är sommaren över och du måste börja gräva fram höstkläderna.

Sommarklänningen ett måste

Om du inte har en bra sommarklänning i din garderob går du verkligen miste om något. Eller kanske du har en som från tidigare år som har sina bästa dagar bakom sig? Passa då på att skaffa en riktigt snygg sommarklänning så du hinner använda den under sommaren som är kvar. Som tur är har vi ju så pass mycket tid att du även kan köpa den online och fortfarande kunna hitta gott om tillfällen att bära den.

Pastellfärger är väldigt trendigt

Om du söker mer inspiration för en sommarklänning, eller andra plagg för den delen, är pastellfärger helt klart på modet just nu. Och blanda dem gärna med varandra för att få något riktigt färggrant. Men var bara noga med att inte blanda färger som skär sig mot varandra. Är du osäker kan du ta en titt på en färgcirkel och välja två färger som ligger på motsatt sida från varandra. Dessa är så kallade komplementfärger och hjälper till att framhäva varandra.

Bermudashorts ett bra alternativ

Om du dock aldrig känt dig som en riktigt klänningperson kan du istället hoppa på trenden med bermudashorts. De är väldigt heta just nu och passar lika bra för en dag ute på stan som nere på stranden. Välj gärna ett par med hög midja för lite extra fashion statement!