Manligt mode och accessoarer

Sedan ett par år så har det dykt upp ett antal intressanta butiker för manligt mode och accessoarer. Både fysiska butiker och butiker online. Det kan fortfarande vara så att större delen av de butiker som finns riktar sig till den kvinnliga delen av vår befolkning. Men det har blivit betydligt bättre för alla herrar att hitta både kläder och accessoarer att handla.

Just nu så presenterar Scottsberry höstens nyheter på sin sajt som är en av de större idag då det gäller accessoarer till män. Framförallt slipsar och flugor men också armband, klockor, halsdukar och annat kan hittas i deras butik online. Titta dig runt och bli inspirerad. Många gånger så kan det vara svårt att hitta passande accessoarer till en kostym eller liknande. Runt omkring på nätet så kan du hitta flertalet av bloggar som tar upp manligt mode idag, de kanske inte är lika många som med kvinnligt mode men det finns.

Tidningen Café kan ge dig mycket inspiration genom deras Modechef Daniel Lindström som bloggar om mode och modevärlden. Även Instagram kan vara en god källa till inspiration och det kan få dig att se på manligt mode och accessoarer på ett annat sätt än tidigare. Kanske just du är den som kommer att börja blogga om manligt mode. Du ska veta att du är verkligen efterfrågad och kommer att få många följare om du är en duktig skribent och kan detta med mode. Så varför inte göra slag i saken och starta en modeblogg. Vi kommer naturligtvis att följa dig.