Skapa den frisyr du önskar

Du har kanske för kort hår för att göra det snygg och på det vis du vill ha det. Du får inte tillräckligt volym eller längd. Men ingen fara för det finns hjälp hos till exempel Poze Hair.

Äkta löshår

Du kan exempelvis välja äkta löshår eller hårförlängning i vilken färg som passar dig bäst. Det äkta löshåret går att forma, locka eller dessutom färga om du vill. Hårförlängningarna har fastsydda klämmor, vilket gör dem väldigt enkla att använda. Du kan hålla dem kvar i håret enbart för en kväll eller i sin tur hålla dem en längre tid.

Syntetiskt hår

Denna slags hår är närmare bestämt gjort av syntetiska fibrer och således är den en billigare version. Syntetiskt hår liknar äkta hår, men är glansigare och kan även som äkta hår tvättas. Värmeapparater är inte att rekommendera om du använder syntetiskt hår, de kan närmare bestämt smälta. Inte heller färgning eller toning är bra då det gäller syntetiskt hår.

Övriga tillbehör

För att ditt hår skall se ännu finare ut behöver du använda rätt tillbehör som passar löshåret, det finns exempelvis speciella hårborstar du kan använda. Andra nyttiga tillbehör kan vara en hair bun, hair case, där du förvarar ditt löshår eller en tång för borttagning.