Hur förvarar du dina smycken?

Alla är vi olika och en del kanske har perfekt ordning på sina smycken. Andra kanske inte har lika bra ordning. Hur förvara du dina smycken? Det allra bästa är att skaffa sig ett smyckeskrin för att hålla ordning på sina smycken. Vart smycke på sin plats.

Ett smyckeskrin finns i olika storlekar och det kan vara en fördel att köpa sig ett större skrin än vad man har smycken för. Det kommer troligtvis att fyllas på med nya smycken. Det är också en fördel att städa ur sitt skrin mellan varven och se om det kan finnas smycken som inte används så ofta. Sälj dina guldsmycken och få pengar för att köpa något nytt och spännande. Det finns också snygga smyckesträd där man kan hänga sina halsband och få en bra överblick över vad man har.

Detta kan bli en fin prydnad på sminkbordet om inte annat. Se till att du får den ordning som du önskar på dina smycken. Om du har riktigt dyrbara smycken så kanske du skaffar dig ett kassaskåp som du låser in dessa i för säkerhets skull. Lycka till med förvarandet av dina smycken och vi hoppas att du får den ordning som du önskar.