Städa och rensa i smyckeskrinet

Handen på hjärtat, hur många gånger har du städat och rensat ur ditt smyckeskrin? Kanske det inte händer allt för ofta och du kanske är den som gärna behåller dina smycken även om du aldrig använder dom. Det kan finnas en anledning att kolla igenom då det kan finnas smycken som aldrig används som har ett stort värde.

Sälj ditt guld

Speciellt guld kan generar nya friska pengar att lägga på smycken som du kanske oftare vill använda. Det kan vara smycken i denna ädelmetall som du fått för länge sedan och du har inte någon relation till det utan det har blivit mer att det bara ligger i ditt smyckeskrin och tar upp plats. Det som du inte använder kan du med fördel göra dig av med. Bästa är att beställa ett guldpåse från sajten  från Guldpost som gärna köper ditt guld. Då priset på guld har stigit så kan du få en bra slant för ditt oanvända guld.

Byt smycken med andra

Smycken som du kanske inte kan sälja av någon anledning kanske du kan byta med någon av dina väninnor. Bjud hem till en dag då ni byter smycken med varandra. Det kan finans någon som vill ha något smycke som du inte använder och vice versa. Bjud på lite god mat och något gott att dricka under tiden ni tittar igenom vad som finns i smyckesväg. Det någon annan inte brukar använda kanske du känner att du vill kunna använda framöver.