Unna dig något extra emellanåt

Att kunna unna sig en eller annan vardagslyx kan göra väldigt mycket för humöret och få även en grå dag att skina. När du också är låter det gå ett tag mellan dessa tillfällen kommer de kännas så mycket mer speciella.

En härlig massage

Massage kan göra underverk för kroppen. Speciellt om du känner dig spänd eller stressad. Att boka in en massage efter jobbet eller kanske på en helgdag är ett utmärkt val och du kommer känna dig som en ny person när du lämnar rummet.

Lite nya kläder

Vare sig det handlar om en ny klänning, en snygg blus, ett par moderiktiga byxor eller något annat kan lite nya kläder vara precis det du behöver ibland. Och för att verkligen få det mesta utav tillfället kan du göra en dag av det och prova både det ena och det andra innan du hittar det perfekta plagget.

Ett vackert smycke

Om smycken hellre är din grej kan det fungera minst lika bra. Ett bra tips är att ta på dig en outfit du gärna skulle vilja accessorera och prova olika smycken framför spegeln i butiken tills du verkligen hittar något som är rätt. Tänk dock gärna även på vilka andra plagg det eventuellt skulle kunna passa till. Ett smycke du kan använda till flera outfits kommer ju alltid vara bättre.